Tuolihissit, porrashissit, kaidehissit jonka voi asentaa portaiden sisä- tai ulkokurviin. Tuolihissi kääntyvään portaaseen tai jälkiasennus hissi suoraanportaaseen

Lue lisää >>

Sisä- tai ulkotiloihin sopiva vammaisnostin, porrashissi, lavahissi portaisiin henkilönostin, pyörätuolikäyttäjälle

Lue lisää >>

Lavanostin, lavamalliset tasonostimet sisä- ja ulkokäyttöön

Lue lisää >>

Kevythissit

Kuiluttomat kevythissit sisä- ja ulkokäyttöön

Lue lisää >>

Kuormanostin, jonka toimintaperiaate on yksinkertainen. Minkä tahansa auton kuormatilan taakse voi asentaa Smartec kuormanostin

Lue lisää >>


Asentamamme hissit tulevat Euroopan Unionin alueelta joissa hissejä koskevat määräykset ovat samat kuin Suomessa  

Tarjoamme hissit arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille, erityislapsille aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille 

HISSI PARANTAA ELÄMÄNLAATUA

Kevythissi kotiin

Jos portaat haittaavat liikkumista kotona, kevythissi auttaa arjessa. Jo muutama porrasaskelma ja pieni tasoero voivat oleellisesti hankaloittaa iäkkään liikkumista.

Hissi ei todellakaan ole ylellisyyttä, jos esimerkiksi kodin portaissa ei ole turvallista kulkea tai jos omiin pesutiloihin tai ulkoilemaan ei pääse ilman avustajaa. Esimerkiksi kaiteista, kahvoista ja moottoriovista on apua. Luiskat helpottavat rollaattorilla ja pyörätuolilla liikkujaa. Kun luiskalle ei ole tilaa tai tasoero on suuri, tarvitaan nostin tai hissi. Hissejä, nostimia ja niiden muunnelmia on monenlaisia.

Ammattilaisten apu on välttämätön, sillä asukkaiden tarpeiden lisäksi lukuisat tekniset yksityiskohdat vaikuttavat valintaan ja kustannuksiin.

Ota huomioon asukkaiden sairaudet. Kysy lääkärin ja toiminta- tai fysioterapeutin arvio tarpeista nyt ja seuraavan viiden vuoden aikana.

Kevythissin asennus

Hissi asennetaan yleensä portaiden yhteyteen, jos tilaa on tarpeeksi. Pystyhissi kulkee pystysuoraan ja porrashissi portaiden suunnassa. Tuolihissi mahtuu kapeampaan portaikkoon kuin pyörätuolia ja painavia esineitä kuljettava lavahissi.

Avustusta kevythissin kustannuksiin

Kysy kunnasta avustuksia. Joissakin tapauksissa sosiaalitoimi maksaa hissin kulut. Taloyhtiössä ota yhteys isännöitsijään.

Smartec korillinen kevythissi - Kätevä käyttää

Smartec-korillisessa kevythississä on hissikori. Painiketta ei tarvitse pitää alhaalla hissin liikkuessa. Pieneenkin tilaan sopivat automaattiovet, ei erillistä konehuonetta.

Pystysuuntaan liikkuva Smartec-kevythissi kuljettaa verkkaisesti mutta turvallisesti ihmisiä ja tavaroita. Koska erillistä hissikoria ei ole, nappia on pidettävä alhaalla matkan ajan.

Pyörätuolinostin Smartec on tarkoitettu ulkokäyttöön. Automaattisesti aukeavat ovet. Voidaan siirtää kohteesta toiseen.

Smartec-hissiporras - Hissi ja porras

Tilaa säästävä Smartec hissiporras muuttuu nappia painamalla portaikosta nostotasoksi ja päinvastoin.

Smartec-tuolihissi - Sopii pienempäänkin tilaan

Portaikkoon asennettava Smartec tuolihissi sopii vähintään 68 senttimetriä leveään portaikkoon, esimerkiksi rintamamiestaloihin. Rakennusteknisiä muutostöitä ei yleensä tarvita. .

Smartec-lavahissi - Sopii myös ulkotiloihin

Smartec-lavahissi kuljettaa pyörätuolissa istujan suorassa mutkallisessa portaikossa, joka on riittävän avara. Sopii sisälle ja ulos. Hississä on myös taittuva istuin.

Kevythissin hinta

Hinnat vaihtelevat, sillä kevythissi räätälöidään tapauskohtaisesti. Muutostyöt rakenteisiin nostavat kustannuksia. 

Pyydä tarjous!